Rólam

Honnan is ered
az „ABETELLA” elnevezés?

 

Olasz eredetű szó, melynek jelentése fenyőszál. A név, mely összeköthető történetemmel, a fa iránti szeretetemmel.

 

A FA, AMELY
EGY ÖRÖK ÉRTÉK.

Minél jobban visszapörgetem az időt, arra emlékszem, hogy már egészen fiatal korom óta érdekeltek a bútorok, ezek stílusa, kora, meg persze az anyag, amiből készültek. Különösen érdekelt, hogy egy-egy bútornak miért más a felületi mintázata, színe, amíg megértettem, hogy ahány fafaj, annyi féle erezete, illetve mintázata van.

Valószínűleg ez a szerelem késztetett arra, hogy a későbbiekben elvégezzem a faipari egyetemet, ahol megismerhettem a fának a szépségét, titokzatosságát.

Faiparban dolgozva, részese lehettem sok különleges bútor megtervezésének, gyártásának. Mindez magával vonzotta a bútorok dekorálását, a terek berendezését, kreativitást, ami elvezetett a lakberendezéshez.

A kettőt összehangolva rájöttem arra, hogy igényes, esztétikus, harmonikus  tereket tudok alkotni, amit mindenképpen másokkal is meg kell osztanom. Így hát műszaki végzettségemet, lakberendezési végzettséggel is kiegészítettem. A munkám szenvedélyemmé vált.

Minden egyes enteriőr egy kihívás számomra, amiből mindig a maximumot akarom kihozni, egy ízléses, személyre szabott, élhető otthont.